Meistä

IsännöintiTapuli / Tapulin Huolto Oy toimisto Palokuja 4
Aikaansaava ja palveluhenkinen porukkamme hoitaa asiat nopeasti ja iloisella asenteella.

IsännöintiTapuli on toiminut Tapulikaupungissa jo vuodesta 1975 lähtien. Aiemmin meidät tunnettiin nimellä Tapulin Huolto. Yrityksen omistaa paikalliset asunto- ja kiinteistöyhtiöt.

Tarjoamme kaikki taloyhtiön tarvitsemat palvelut. Asukkaita palvelevat ammattitaitoiset isännöitsijät, kiinteistöhuoltajat ja taloushallinnon ammattilaiset. Huoltopäivystyksestä vastaa kumppaniyrityksemme. Yhdistämme menestyksekkäästi isännöinnin ja kiinteistöhuollon, joten meillä tieto kulkee ja asiat sujuvat. Olemme ripeitä ja töitä tehdään iloisella asenteella.

Isännöitsijöillämme on hoidossaan kohtuullinen määrä kohteita, joten he pystyvät palvelemaan asiakasyhtiöitä niiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Isännöitsijät myös kiertävät kohteissa säännöllisesti.

Taloyhtiön asialla kumppaneiden kanssa

Meille on tärkeää, että korjaushankkeet sujuvat hyvin ja lopputulos on laadukas. Laajasta kumppaniverkostostamme löytyy luotettavia asiantuntijoita hankkeiden kaikkiin vaiheisiin. Hankkeiden aikana teemme tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa ja pidämme huolta siitä, että jokainen asukas ja osakas pysyy kärryillä remontin etenemisestä.

Palvelevana ja vastuullisena isännöintiyrityksenä seuraamme lainsäädännön ja muiden taloyhtiöiden toimintaan liittyvien asioiden kehittymistä. Pidämme hallituksen ajan tasalla muutoksista ja tiedotamme tärkeistä asioista osakkaille. Hallitus voi luottaa, että meillä asiat hoituvat yllättävissäkin tilanteissa. Meillä on rohkeutta puuttua myös riskeihin.

Toimintamme on rehellistä, avointa ja läpinäkyvää. Asiakkaamme ovat aina tietoisia siitä, mitä ja miksi heiltä veloitetaan. Pidämme hinnoittelu- ja laskutusperiaatteet selkeinä. Olemme ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto jo vuodesta 1988 lähtien.

Tiedämme, että isännöinti on vaativa ammatti, jonka menestyksellinen hoitaminen vaatii jatkuvaa kouluttautumista. Ammattitaidon kehittäminen on meille tärkeä asia, jotta pysymme ajan tasalla mm. jatkuvasti muuttuvasta lainsäädännöstä, digitalisaatiosta, kiinteistöjen teknisen kunnon varmistamisesta sekä energianhallinnan hoitamisesta.

Kuvagalleria

Meillä on pitkät perinteet ja kokemusta alalta yli 45 vuoden ajalta. Alla olevasta linkistä voit käydä katsomassa rakkaan asuinalueemme historian vaiheita valokuvina.