Koronatiedote

Hallitus on asettanut voimaan koronaviruksesta johtuvia rajoitteita.
Tapulin Huolto Oy on päättänyt seuraavista toimista viruksen leviämisen estämiseksi ja rajoittamiseksi.

1. Asiakaspalvelumme palvelee vain erikseen sovittaessa, eli emme pidä toimistoamme avoinna 30.4.2021 saakka. Emme ota asiakkaita vastaan toimitiloissamme 3.3.2021 alkaen. Asiointi tapahtuu sähköpostilla, soittamalla tai portaalin kautta. Tämä koskee myös isännöitsijöitämme. Tapaaminen on sovittava hyvissä ajoin, koskee myös avainten noutoa/palautusta.

2. Pyrimme pitämään hallitusten kokoukset sovitulla tavalla, suosimme etäkokouksia. Isännöitsijät sopivat tarkemmista päivämääristä hallitusten kanssa. Nykyiset vastikemaksut, pääomavastikkeet ja maksut ovat voimassa. Välittömiä päätöksiä vaativat yhtiökokoukset pidetään pääsääntöisesti teknisin apuvälinein ja valtakirjojen avulla osallistumista keskittämällä. 6 hengen kokoontumisrajoite koskee myös yhtiökokouksia. Etäosallistumista varten pyydämme osakkailta sähköpostien ilmoittamista erikseen sähköpostilla isännöitsijälle.

3. Huoltomme hoitaa välttämättömät ja kiireelliset huoltotoimet (esim. vesivuodot normaaliin tapaan, kiireettömiä työtehtäviä voimme joutua siirtämään välttääksemme henkilöstön altistumista tartunnalle.

4. Taloyhtiöportaalimme toimii normaalisti ja tiedotamme sen kautta jatkossakin. Hyödyllistä lisätietoa esim. https://www.kotitalolehti.fi/koronaepidemian-vaikutukset-taloyhtion-arkeen-jayhtiokokouksiin-kokosimme-kattavan-paketin-kysymyksia-ja-vastauksia/